Convocatie 13 oktober 2018

SCHERMVERENIGING DESPERADO ASSEN

CONVOCATIE BEST OF SIXTOERNOOI  2018-2019

Datum: zaterdag 13 oktober 2018

Plaats: Dorpshuis Ravenswoud, Veenwijksweg 5 te Ravenswoud.

Wapen: floret

Categorieën:

Kuikens floret: geboren 2009 of jonger

Benjamins floret: geboren 2007 of 2008

Pupillen floret: geboren 2005 of 2006

Cadetten floret: geboren 2002, 2003 en 2004

Junioren floret: geboren 1999, 2000 en 2001.

Bij te weinig aanmeldingen worden categorieën samengevoegd of afgelast. In dat geval krijgen jullie tijdig bericht.

Appèl en aanvang:

Kuikens, Benjamins:

Appèl om 9.30 uur, aanvang 10.00 uur, eindtijd ongeveer 13.00 uur

Pupillen, Cadetten, Junioren:

Appèl om 12.30, aanvang 13.00 uur, eindtijd ongeveer 16.00 uur.

Inschrijfgeld: € 10,00 per persoon.

Bij inschrijving gaat u akkoord met plaatsing van foto’s van het toernooi op onze website en/of facebookpagina.

Overzicht inschrijvingen.

Om u op de hoogte te houden van de binnengekomen inschrijvingen doen wij het volgende:

Wij vermelden de voornaam, de eerste letter van de achternaam en de geboortedatum van de deelnemers op onze site, tot en met de dag van het toernooi. Mocht u hiertegen bezwaar hebben, vermeld u dat dan bij de inschrijving.

Kleding: Deugdelijke schermkleding, masker en materiaal volgens de eisen van de KNAS. Elektrische keellap is vanaf cadetten verplicht.

LET OP Aanmelden: tot en met 7 oktober 2018, uitsluitend via

Vermeld bij de inschrijving de voor- en achternaam van de deelnemer en de geboortedatum.

Scheidsrechters: Bij aanmelding indien mogelijk de naam van een scheidsrechter doorgeven.

Loper: Wil elke vereniging materiaal meenemen voor 1 loper?

Aansprakelijkheid: De organisatoren stellen zich niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen, beschadigingen of vermissingen aan kleding, uitrusting etc.

Wij hopen jullie allen op 13 oktober in Ravenswoud te kunnen begroeten!

Met vriendelijke groeten, namens SV Desperado, Welmoed van Belle.

Hits: 220