Training

Onze trainingen vinden plaats op vrijdagavond in drie groepen.

Tijden:
Kuikens  / Benjamins       van 18:30 tot 19:30
Pupillen  / Cadetten          van 19:30 tot 20:30
Junioren / Senioren          van 20:30 tot 22:00

Locatie: Gymzaal Het Schakelveld
Witterhoofdweg 1a
9405 HX Assen

Het is niet toegestaan om tijdens de training filmopnamen te maken.

Privétraining:

Er kunnen privélessen gegeven worden door Maître Bozjidar Welinov. De kosten voor deze privétraining zijn €5,- voor 10 minuten. Deze kosten worden vooraf of achteraf bij de schermleraar afgerekend.

 

Maître Bozjidar Welinov:


Mijn naam is Bozjidar Welinov.Bozjidar Welinov-Maitre Desperado
Ik ben de zoon van Bulgaarse vader en Hongaarse moeder.
Op 10-jarige leeftijd ben ik begonnen met schermen.

In mijn jeugd ben ik een aantal keren kampioen van mijn vaderland geweest met de floret. Later werd ik 2x individueel degenkampioen en 2x met de degen-equipe. Ik ben een linkshandige schermer, heb veel internationaal geschermd en verschillende goede resultaten bereikt. In Nederland heb ik in 4 á 5 jaar mijn opleidingen bij de KNAS afgerond; A, B, C en schermleraar niveau 5.bozjidar-189x300.
Van 1990 tot 1993 was ik assistent-trainer bij Jong Oranje op het wapen Degen (assistent van Johan Walraven). Ik heb bij verschillende schermverenigingen gewerkt, zoals;Schermkring Friesland en Groningen, SV Ter Apel, G.S.S.V. Donar en Heerenleed Groningen. Op dit moment werk ik bij Bras de Fer in Meppel en SV Desperado in Assen.
Mijn eerste schermleraar was Ferents Magyar (Hongarije) en later bij de moderne vijfkamp heb ik veel met Lev Saitsjuk (Ukraine) gewerkt. Tijdens mijn studie in Italië heb ik de kennis van de Italiaanse stijl van schermen eigen gemaakt. Nu geef ik met heel veel plezier les op alle 3 wapens.

Hits: 5641