Best of Six toernooi Zwolle

Beste jeugdschermers,

Hierbij nodigen wij je uit om deel te nemen aan het jeugdschermtoernooi dat meetelt voor de Best of Six competitie van de regio Noord.
Datum: zaterdag 31 oktober 2015.
Locatie: Hogeschool Windesheim / Calo, Sportzaal 2 + 3 , Campus 2-6, 8017 CA Zwolle.

Wapens:
Floret, elektrisch: voor Kuikens en Benjamins geldt een klinglengte van maximaal 77 cm. en een minikom (diameter 9-10 cm). Jeugdcategorieën: (mini) Floret;
Degen, elektrisch: voor Cadetten en Junioren.
Appèl en aanvang:
Kuikens, Benjamins en Pupillen (Floret) om 9.30 uur en aanvang 10.00 uur;
Cadetten en Junioren (Degen) om 13.00 uur en aanvang 13.30 uur.

Categorieën:
Kuikens (2006- later),
Benjamin (2004-2005),
Pupillen (2002-2003),
Cadetten (1999-2001).
Bij onvoldoende deelname wordt gemengd “verschermd”.

Inschrijven tot uiterlijk 28 oktober.

Wedstrijdschema: afhankelijk van het aantal deelnemers en wordt op de dag zelf bekend gemaakt.
NB: Wanneer er minder dan 6 degenschemers zijn aangemeld op 28 oktober, komt het degenonderdeel te vervallen. We zullen die deelnemers + verenigingen per mail op 29 oktober hierover informeren.

Inschrijfgeld: € 10,00 per deelnemer.

Kleding: Deugdelijk vest, masker en ondervest. Bij Pupillen en Cadetten bij voorkeur FIE-kleding. Elektrische keel lap is vanaf Pupillen verplicht. Een en ander conform de regels van de KNAS. Het Best of Six toernooi valt onder de recreatieve schermtoernooien.
Catering: Hogeschool Windesheim / Calo beschikt over een goede kantine, maar jullie moeten wel zelf lunch/voeding meenemen. NB: in de sportzaal mag je niet eten of drinken!
Je kunt ook kijken op de site van SV Valiant www.sv-valiant.nl

Overige
– Tijdens het toernooi is de organisatie (voor noodgevallen) bereikbaar op nummer 06-57701928.
– Graag willen wij de verenigingen verzoeken om mensen af te vaardigen om te jureren, bij aanmelding kan dan tevens de naam van de scheidsrechter doorgegeven worden.

NB: Deelnemende verenigingen worden verzocht een aanwijstoestel en toebehoren mee te nemen.
Aansprakelijkheid: de organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor persoonlijke of materiële schade. Deelnemers en ouders/verzorgers aan het toernooi conformeren zich hier automatisch aan.
Met sportieve groet,

namens het bestuur van Schermvereniging Valiant,